Hyamatrix Photo - aging

Az egész életen át tartó, napfény okozta öregedést teljesen kivédeni nem lehet, azonban meg lehet előzni és helyre is lehet állítani a napsugarak által fellépett bőrkárosodást.

Az UVB sugarak gyulladást idézhetnek elő, amelynek eredményeképpen romlik a bőrkép és felgyorsul a bőr öregedése. Fokozódik a jótékony elemeket lebontó enzimek képződése, a felgyorsult öregedés következtében a bőr hamarabb ráncosodik és veszít turgorából is. A káros sugarakkal szemben csökken a bőr védekező mechanizmusa. Az UVA sugarak a bőr mélyebb rétegéig, egészen a lazarostos kötőszövetig hatolnak, ahol szabadgyökök képződését idézik elő, károsítják a kollagén rostokat, amelyek ezáltal kevesebb vizet képesek megkötni, és a bőr veszít hidratáltságából.


A napsugárzás okozta öregedésre nyújt hatékony megoldást a HYAMATRIX PHOTO-AGING KEZELÉS, amellyel ellensúlyozni tudjuk a napfény káros hatásait.

A kezelést javasoljuk:

nyaralás előtt, megelőzésként.
nyaralás, vagy napozás után bőrhelyreállító kezelésként.
túlzott szolárium használat esetén, bőrhelyreállító kezelésként.
akut napégés enyhítésére rehabilitációs kezelésként.

A HYAMATRIX PHOTO-AGING KEZELÉS során visszaszorítjuk a photo-aging hatásait, visszaadjuk a bőr hidratáltságát, növeljük az arc, a nyak és a dekoltázs bőrének rugalmasságát és csökkentjük a már kialakult ráncokat. Célunk a látványos és tartós eredmény elérése, valamint a bőr állapotának javítása külsőleg és belsőleg egyaránt.

A kezelés után azonnal:

enyhül a gyulladás.
a bőr mélyen hidratált és táplált lesz.
az érdes, megvastagodott bőr érzete megszűnik.
az apróbb ráncok kisimulnak.


A kezelés hosszú távon:

csökkenti a hiperpigmentált foltok kialakulásának lehetőségét.
semlegesíti a szabadgyököket.
tartós, intenzív hidratálást biztosít.


A 20 perces expressz kezelés alatt bőrhelyreállító összetevőkkel kényeztetjük a bőrt, amely hálás lesz a kíméletes hatóanyagokért. A kúra 2-4 alkalomból áll, amelyek után javasolt a Hyamatrix otthoni készítmények használata – különösen a kétkomponensű komplexumé- a még intenzívebb hatás érdekében.