Újjászületés


Ősszel a legfontosabb, hogy helyreállítsd a bőrben keletkezett nyári traumákat. Pótolnod kell a vízhiányt és a megrongálódott sejteket, szöveteket is újjá kell építened. A legjobb az, ha bejelentkezel egy professzionális kozmetikai kezelésre, ahol a szakember megfelelő koncentrációban és intenzitással juttatja be a hatóanyagokat a bőrödbe. Ajánljuk a Hyamatrix photo-aging kezelését, amelyet kifejezetten a sérült, irritált bőr számára állítottuk össze, helyreállító kezelésként. Töltsd fel bőröd tápanyag tartalékait és ragyogj ősszel is!

újjászületés


Légy felkészült!

Igaz, hogy ősszel a levegő hőmérséklete fokozatosan csökken, de ez ne tévesszen meg Téged! Az őszi napsugarak is égethetnek, és ugyanúgy tartalmaznak káros UV sugarakat. Használj megfelelően tápláló nappali krémet és ezen felül fényvédőt is, ha tudod, hogy tartósan a szabadban leszel.

Ősszel a hidratálásra is érdemes nagyobb gondot fordítanod. Az őszi hűvösebb szél könnyebben szárítja az arcodat, ezért nappalra feltehetsz egy nehezebb, táplálóbb hidratálókrémet is. A tejes arc -és sminklemosók újra előkerülhetnek a nyarat követően.

A vitaminok se maradjanak el! Ha nem szeretnél fakó, vitaminhiányos bőrt, akkor fogyassz sok zöldséget és gyümölcsöt, illetve használj vitaminokkal dúsított arcápolókat. Figyelj a táplálkozásodra és fogyassz elegendő folyadékot, hogy belülről is hidratáld, tápláld a testedet.