Hitvallás
Czintosné Végh Lilla

Czintosné Végh Lilla vagyok a Stílus Kozmetika tulajdonosa. 30 éve vagyok kozmetikus, mesterként 25 éve dolgozom. Üzletemben az elmúlt évek során több sikeres szakembert képeztem. Kecskeméten élek férjemmel, aki hűségesen támogat szakmai sikereimben immár 30 éve. Gyerekeim egyetemi éveik befejezése után már elkezdték önálló életüket.

 

 

Boldog vagyok, mert fantasztikus időszakban gyakorolhatom a szakmámat, hiszen az elmúlt évtizedben forradalmi változáson ment keresztül a kozmetikai ipar. A fejlődés, a tanulás elválaszthatatlan a mindennapjaimtól.

Szaktudásomat hazai és nemzetközi továbbképzések sora erősíti. Büszke vagyok arra, hogy a világ szépségiparát figyelemmel kísérve nyitott vagyok az új eljárásokra, termékekre és ezeket a szalonomban is az elsők között tudom meghonosítani.

Stílus Kozmetikai StúdióFiatal kolléganőm segítségével a lehető legjobb szolgáltatásokat kínáljuk jól felszerelt kecskeméti szalonunkban, így Vendégeink igényeit a hagyományostól egészen a legmodernebb luxus kategóriájú kezelésekig ki tudjuk elégíteni.

Családias környezetben lágy zene mellett feledhetik el gondjaikat, pihenhetik ki magukat a hozzánk betérő szépülni vágyók. Örömmel tölt el, hogy évtizedek óta visszatérő vendégeim elismerik szakmai tudásomat és megbecsülés, szeretet övez pályámon.

Az egészséges bőr titkát mindannyian keressük. Honnan tudod, milyen a szép bőr?

A bőrtípusodat nem tudod befolyásolni, de vannak olyan általános jegyek, amelyek meghatározzák, mitől lesz a bőr szép és egészséges.
A szép bőrnek vannak külső és belső jelei is:
Kívülről viszonylag könnyű megállapítani, hogy a bőröd egészséges-e, hiszen a szép bőr ránézésre élettel telinek tűnik. Az egészséges bőr nem fakó, de nem is kipirosodott, sokkal inkább kellemes rózsaszín szín jellemzi. Kevés a látható bőrhiba. Az egészséges bőr nem száraz és nem is hámlik, nincs égő, feszülő érzése. Puha és ruganyos, kellemes érzete van. Az egészséges bőr nem zsírosodik, de nem is szárad ki túlzott mértékben, illetve nem kezd el idő előtt ráncosodni. A turgor szép és nem esik össze. Ehhez szorosan függ az, hogy a bőr kellően hidratált és rugalmas.

Fontos, hogy a bőr belső egyensúlya is rendben legyen, hiszen a külső jegyek a felszín alatti folyamatok megmutatkozásai. A szép bőr szövetei egészségesek, és képesek elegendő mennyiségű vizet megkötni. Ha minden rendben van, akkor a bőrnek nagy az ellenálló képessége, és képes távol tartani a fertőzéseket, vírusokat.
Jogosan kérdezed, hogy mit kell tenned azért, hogy megőrizd bőröd szépségét.

Nos, a szép bőr titka sokrétű. Elsősorban figyelj oda az életmódodra! Ha dohányzol, próbálj meg kevesebb cigarettát szívni, bár a legjobb az lenne, ha le tudnád rakni a cigit. Igyál meg naponta minimum 2 liter szénsavmentes ásványvizet vagy gyógyteát, és ügyelj a helyes táplálkozásra is. Próbálj meg minél több zöldséget enni, kerüld a gyorsételeket és az alkoholt is mértékkel fogyaszd.

Sokat javítasz a bőr minőségén és segítesz szépségének megőrzésében, ha eleget alszol. Legyen meg a napi minimum 8 óra alvás, hiszen a szervezet, így a bőr is éjszaka regenerálódik, és 8 óra alatt van idő a testednek újratölteni tartalékait. Próbálj meg kevesebbet stresszelni, felesleges energiáidat pedig vezesd le sportolással! A sport fokozza a vérkeringést, endorfint termel, és jó közérzetet biztosít.

Ne feledkezz meg a kezek higiéniájáról sem. Piszkos kézzel ne érintsd meg az arcodat, különösen a szemedet ne, így megakadályozhatod a baktériumok bőrbe kerülését és csökkentheted a gyulladások kialakulásának veszélyét.


Fontos a fényvédelem is, ezért különösen nyáron ne felejtsd el magad bekenni naptejjel.

Az arc és az ajkak se maradjanak ki: vagy smink alá kend a fényvédőt, vagy válassz olyan alapozót és ajakbalzsamot, amely alapból tartalmaz UV-szűrőt. Használj megbízható, professzionális kozmetikumokat, amelyek megfelelnek a bőrtípusodnak is, és járj rendszeresen kozmetikai kezelésekre. A kencéidet váltogasd életkor és évszak szerint is, hiszen tudod, hogy a bőrnek más jellegű ápolásra van szüksége az egyes időszakokban.

Ha bőrproblémáid vannak, akkor fordulj hozzám, és ne otthon kísérletezz a megoldással!

Ízelítő kezeléseinkből

 

 

A tűs mezoterápia vagy a dermaroller kezeléshez képest az újonnan kifejlesztett technológia előnye, hogy tökéletes pontossággal képes a bőrfelület változatosságát lekövetni.

Ízelítő kezeléseinkből

A HYAMATRIX® Biobőr kimagaslóan feltűnő esztétikai élményt nyújt, nem csupán harcol az életkorral járó bőrelváltozásokkal, hanem leállítja az öregedési folyamatokat és képes csökkenteni a bőr biológiai korát.