Hitvallás
Czintosné Végh Lilla

Czintosné Végh Lilla vagyok a Stílus Kozmetika tulajdonosa. 30 éve vagyok kozmetikus, mesterként 25 éve dolgozom. Üzletemben az elmúlt évek során több sikeres szakembert képeztem. Kecskeméten élek férjemmel, aki hűségesen támogat szakmai sikereimben immár 30 éve. Gyerekeim egyetemi éveik befejezése után már elkezdték önálló életüket.

Boldog vagyok, mert fantasztikus időszakban gyakorolhatom a szakmámat, hiszen az elmúlt évtizedben forradalmi változáson ment keresztül a kozmetikai ipar. A fejlődés, a tanulás elválaszthatatlan a mindennapjaimtól.

Szaktudásomat hazai és nemzetközi továbbképzések sora erősíti. Büszke vagyok arra, hogy a világ szépségiparát figyelemmel kísérve nyitott vagyok az új eljárásokra, termékekre és ezeket a szalonomban is az elsők között tudom meghonosítani.

 

Stílus Kozmetikai StúdióFiatal kolléganőm segítségével a lehető legjobb szolgáltatásokat kínáljuk jól felszerelt kecskeméti szalonunkban, így Vendégeink igényeit a hagyományostól egészen a legmodernebb luxus kategóriájú kezelésekig ki tudjuk elégíteni.

Családias környezetben lágy zene mellett feledhetik el gondjaikat, pihenhetik ki magukat a hozzánk betérő szépülni vágyók. Örömmel tölt el, hogy évtizedek óta visszatérő vendégeim elismerik szakmai tudásomat és megbecsülés, szeretet övez pályámon.

Ízelítő kezeléseinkből

Hatékony eljárás a gyulladt, aknés bőrök kezelésére, nőknek, férfiaknak egyaránt, már serdülő korban is!

Az akne kezelése összetett feladat, az eredmény sokszor nem kielégítő, hiszen a genetikai és hormonális okokat külsőleg nagyon nehéz befolyásolni, belsőleg kezelni viszont veszélyes lehet.

Ezért egyre népszerűbb módszer a sikeres REJUVI® akne kezelés, melynek során az anti-androgén összetevők koncentrációja elnyomja a hormonok bőrre gyakorolt negatív hatását.

 

Ízelítő kezeléseinkből

Forrás: www.dermapen.com

A Mezopen magában foglalja a derma-roller összes jótékony hatását, azonban segítségével a kezelést sokkal pontosabban, célzottabban, vagyis tökéletesebben végezhetjük. A több hónap alatt elvégzett kezeléseink eredményei alapján kifejezetten ajánljuk a mezoterápia megmodernebb változatát!