Dermacell termékcsalád

 

 

Dermacell Swiss

Professzionális termékcsalád a ránckezeléshez, feszesítéshez. Szabadalmazott összetételű, nemes kollagént tartalmazó, rendkívüli hatású készítmények, melyek használatával újra feszessé válnak a kontúrok. Karra, combra és mellre is ajánlott!

 

Anti Aging Face Cream…és megállt az idő!

Dermacell Anti Aging Cream

A bioaktív, szabadalmazott, hideg eljárással nyert nemes kollagén és egy kiváló alkotóelem, az Idebenon ötvözete határt szab a bőr öregedésének.
A 3-as helix szerkezetű nemes kollagén építi fel a bőr védekező rendszerét, közvetlenül a mélyebb rétegektől.
Az Idebenon, a koenzim Q10 erősebb szintetikus formája, a leghatékonyabb alkotóelem, amelyet a kozmetikai ipar jelenleg ismer, véd a káros hatású szabad gyökök ellen, és regenerálja a sejtek életképességét.
Az Anti Aging Face Cream-ben az Idebenont a Cyclosystem Complex-szel ötvözték, amely úgy működik, hogy az elegyedés pillanatában az aktív anyagokat fokozatosan felszabadítja és egyenletesen a bőrbe juttatja.
A C és E vitamin, Calendula off. (körömvirág) kivonat, Allantoin és Urea megvédik a bőrt a negatív hatásokkal szemben, simává teszik a felhám szerkezetét, mérséklik a külső ingerek behatását.
Egy ásványi szűrő nyújt védelmet a káros napsugarak ellen.
Az Anti Aging Cream kiválóan alkalmas az érzékeny, pirosodásra és allergiára hajlamos bőrre is.
Az Anti Aging Cream mintegy energiabomba-ként hat a bőrre, és jelentős mértékben késlelteti annak öregedési folyamatát.
A bőr érezhetően simább, feszesebb és intenzíven hidratált lesz.

Alkalmazása:

Vigye fel a krémet reggel és este a megtisztított, száraz bőrfelületre. Az optimális hatás érdekében használja együtt a Collagen Face Gel-lel, illetve Collagen Lifting szérummal.

 

Brightening Face Cream …sugárzóan szép bőr – amely nem fénylik!

Dermacell Brightening Face Cream

Lágy, mint a joghurt, a fénylő bőrfelületet mattá teszi és ezzel egyidejűleg intenzíven hidratálja azt.
A bioaktív, ép 3-as hélix szerkezetű nemes kollagén bőrünk védelmi vonalát belülről építi fel, így hat a bőröregedéssel szemben. A védelmül szolgáló, mikrokapszulákba zárt A és C vitaminok több órán keresztül fejtik ki hatásukat a bőrben. Az allantoin és Urea nyugtatóan hat a bőr irritációira és a pirosodásra.
A Brightening Face Cream szabályozza a bőr lipid háztartását és ezzel egyidejűleg intenzíven hidratál. Halványítja a bőrön lévő elszíneződéseket és egyenletessé teszi a bőr tónusát.
A Brightening Face Cream kiegyensúlyozott és egészséges külsőt kölcsönöz az olajos és vegyes bőr számára. A bőr simává és feszessé válik és tartósan regenerálódik.

 

 

Alkalmazása:

Vigye fel a Brightening Face Cream-et reggel és este a megtisztított és száraz bőrfelületre. Az optimális hatás eléréséhez használja együtt a Collagen Face Gel-lel, illetve Collagen Lifting Serum-mal.

 

Body Balm - Élje meg bőre újjászületését!

Dermacell Body Balm

A bioaktív, szabadalmazott hideg eljárással nyert 3-as hélix szerkezetű nemes kollagén regenerálja bőrét, mely által felgyorsul a bőr saját nemes kollagén termelése, a bőr védelmi vonala belülről felépül, illetve az egyes bőr rétegek mélyen és hosszú ideig hidratálttá válnak. A nemes kollagén feszessé teszi bőrét, egyenletessé teszi a bőr tónusát és kisimítja a ráncokat.
A növényi Szkvalén (lsd.: a cikk vége), shea vaj és avokádó olaj táplálják a bőrt és kiegyensúlyozzák a lipidháztartást.
A hialuronsav a mélyebb bőrrétegeket is hidratálja.
Az E vitamin, allantoin és panthenol megvédik a bőrt a káros hatásoktól, illetve csökkentik az irritációt és a bőrpírt.
A DERMACELL Body Balm rendkívül gazdag összetevői ellenére gyorsan és intenzíven épül a bőrbe.
A mély és tartós regenerációt biztosító Dermacell Body Balm kiválóan alkalmazható a forradások, hegek és terhességi csíkok masszírozására, és még hatékonyabb, ha a Collagen Body Gel-lel kombinálja.

Alkalmazás:

Vigye fel a Body Balmot a megtisztított, száraz bőrfelületre. Még tartósabb eredményt érhet el, ha a Collagen Body Gel-el együtt alkalmazza.

Szkvalén = Ez a nagyon finom, természetes olaj összhangban van a szervezet által termelt olajjal (amelynek 25%-a szkvalén), így segítve a megfelelő olaj-víz arány megteremtését. A szkvalén természetesen oldható formában található az olíva-, búzacsíra- és rizsolajban. A szkvalén tartalmú bőrápolószerek használata egyszerű, hatásuk kiváló.

 

Ízelítő kezeléseinkből

Hatékony eljárás a gyulladt, aknés bőrök kezelésére, nőknek, férfiaknak egyaránt, már serdülő korban is!

Az akne kezelése összetett feladat, az eredmény sokszor nem kielégítő, hiszen a genetikai és hormonális okokat külsőleg nagyon nehéz befolyásolni, belsőleg kezelni viszont veszélyes lehet.

Ezért egyre népszerűbb módszer a sikeres REJUVI® akne kezelés, melynek során az anti-androgén összetevők koncentrációja elnyomja a hormonok bőrre gyakorolt negatív hatását.

 

Ízelítő kezeléseinkből

Forrás: www.dermapen.com

A Mezopen magában foglalja a derma-roller összes jótékony hatását, azonban segítségével a kezelést sokkal pontosabban, célzottabban, vagyis tökéletesebben végezhetjük. A több hónap alatt elvégzett kezeléseink eredményei alapján kifejezetten ajánljuk a mezoterápia megmodernebb változatát!