Mi a HYAMATRIX?

Ráncok jelentek meg az arcán? Bőre petyhüdt, megereszkedett, elvesztette tónusát? Tart tőle, hogy ezen már csak a plasztikai sebész segíthet? Ha nem szeretné sokkolni a bőrét drasztikus beavatkozásokkal akkor a HYAMATRIX kezelést Önnek találták ki!

Bőrünk hyaluronsav tartalma az évek múlásával folyamatosan csökken ezáltal annak vízmegtartó képessége is visszaesik. Annak érdekében, hogy elkerüljük bőrünk megereszkedését, petyhüdtté válását és tónusának elvesztését pótolnunk kell a hyaluronsavat. Azonban az eddigi technológiák nem garantátlák a hatóanyagok eljutását a bőr mélyebb rétegeibe. A HYAMATRIX technológia újdonsága hatóanyagai méretében és összetétlében rejlik, melyeknek köszönhetően a bőrazonos anyagok egyedülálló módon képesek bejutni a bőr mélyebb rétegeibe.

Az új formulának köszönhetően a HYAMATRIX® kimagaslóan feltűnő esztétikai élményt nyújt, nem csupán harcol az életkorral járó bőrelváltozásokkal, hanem leállítja az öregedési folyamatokat és képes csökkenteni a bőr biológiai korát. Mindezt injekciós beavatkozások nélkül!

A Hyamatrix egyedi összetételének köszönhetően:

·leállítja a bőr öregedési folyamatait

· javítja a bőr színét

· kisimítja a ráncokat

· regenerálja a fáradt bőrt

· hosszú távú anti-aging és bőrfeszesítő hatással bír

· képes csökkenteni a bőr biológiai életkorát

· nyáron is alkalmazható biorevitalizációs forma

· kíméletes injekciómentes kezelést kínál

· nincs a botoxhoz hasonló idegblokkoló hatása

 

A Hyamatrix kezelések javítják a bőr korral járó elváltozásait az arcbőrön, nyakon, a dekoltázson és a kezeken. A bőrt sokkoló injekciós kezelésektől eltérően a Hyamatrix kezelések tű nélkül képesek csökkenteni a bőr biológiai életkorát! Nem kell tartani a pigmentációtól sem!

Eredmény egyetlen professzionális HYAMATRIX hyaluronplasztikai kezeléssel? Mindezt sokkoló injekciós beavatkozás nélkül? Hihetetlen? Pedig nem az!

Egyetlen HYAMATRIX professzionális bőrfiatalító hyaluronplasztikai kezelés képes látványos és érezhető változást gyakorolni a bőrre úgy, hogy a hyaluronsavat a BŐR FELSZÍNÉNEK MEGSÉRTÉSE NÉLKÜL, INJEKCIÓMENTESEN juttatjuk be a mélyebb rétegekbe!

Egy HYAMATRIX kezelést követően a bőr azonnal éléttelivé válik, a bőr nedvességgel telitődik, állaga rugalmasabb és feszesebb lesz, a szemkörnyéki ráncok feltöltődnek, a fáradtság és puffadtság csökken. Észrevehetően elindul a bőr regenerációja!

 

Hyamatrix hyaluronplasztika bőrfiatalító kezeléseiről:

A manuális kezelések célja: hidratálás, a bőr rugalmasságának növelése, a ráncok csökkentése

A gépi kezelések célja: hidratálás, regeneráció, a bőr újramodellezése, a bőr metabolikus folyamatainak aktiválása a bőrben

A HYAMATRIX professzionális kozmetikai kezelések az otthoni termékekkel kiegészítve lehetővé teszik a mezoterápiás eljárások maximális hatékonyságának elérését!

A kezelések általános hatásai:

-          lifting hatás, hidratál és táplál

-          csökkenti a ráncok mélységét, a bőr gyűrődéseit

-          serkenti a nyirokkeringést

-          kémiai reakciókat stimulál a szövetekben

-          növeli a szükséges nyomelemek keringését

-          segít a faggyútermelés csökkentésében és tisztítja a pórusokat

-          csökkenti a hiperpigmentáció erősségét

-          táplálja a sejteket és segíti a hatóanyagok a bőr mélyebb rétegeibe való bejutását

-          NEM puffsztja fel az arcot, nem változtatja meg annak karakterét

 

FONTOS! A kezelést követően 12 órán keresztül nem mosható meg a kezelt terület!

 

Miben rejlik az innováció? A HYAMATRIX hatásmechanizmusa (kozmetológiai háttér)

A HYAMATRIX® termékei eredeti bioaktív összetételű kozmetikai készítmények, melyek a hyaluronsav nanostrukturált biopolimerei és a HYAMATRIX® mátrix peptidei alapján készülnek. A HYAMATRIX® mátrix peptid a Hyamatrix cég egyedi fejlesztése, melyek megakadályozzák a hialuronidázt, megkötik a hialuronsavat a bőrben, javítják a bőr szerkezetét, újjáépítik és korrigálják azt, mely által tartósan fenntartják a fiatalság érzését és látványát!

A destrukturált hyaluronsav a molekulák kis méretüknek köszönhetően könnyen behatolnak a bőr mélyebb rétegeibe. A hyaluronsav kedvezően hat a bőrfelületek általános állapotára: stimulálja az anyagcsere folyamatokat, stabilizálja a sejt és sejtek közötti tér nedvességtartalmát, növeli a kötőszövetek rugalmasságát és ruganyosságát, megszünteti a duzzanatot és az erythemát, elősegíti más hatóanyagok mélyebb behatolását.

A HYAMATRIX mátrix peptid szabályozza a sejtaktivitást, az értónusok szabályozásával visszaállítja a bőr mikrokeringését, stimulálja a kollagén és elasztin termelést, semlegesíti a szabad gyököket és jelentősen lassítja az öregedési folyamatot. Az eredeti Hyamatrix mátrix peptideknek köszönhetően valósul meg a hyaluronsavnak a lehető leghosszabb ideig történő megtartása a bőrben. Az öregedési folyamatok lelassulnak, kisimulnak a ráncok, csökken a bőr biológiai életkora.

A Biobőr

A Hyamatrix Biobőr egy bioplasztikus anyag, melyet a gyártó a hyaluronsav kiindulási hidrokolloidjának fotokémiai nano-strukturálásából nyer. A Biobőr és a benne rejlő innováció lett az alapja a Hyamatrix kozmetikai termékcsaládjának.

A hyaluronsav nagy mennyiségű vizet képes megkötni, mert a molekulái rácsszerű képződményt alkotnak. Az Orenburgi Állami Egyetem tudósai azt a célt tűzték ki, hogy a hyaluronsavból olyan bioanyagot állítsanak elő, mely elasztikus lemezhez hasonlít (mátrix), és optimális biomérnöki tulajdonságokkal rendelkezik. Ennek megvalósítása érdekében a tudósok a fotokémiai nano-strukturálási módszert választották a makromolekulák nano-keretszerkezetű struktúrájának létrehozása érdekében.A hyaluronsav alapján többféle olyan gyógyszer és kozmetikai termék került előállításra, melyeket különböző bőrelváltozások, ízületi-és szembetegségek kezelésére alkalmaznak.

A hyaluronsav alapján előállított készítmények iránti igény igen nagy, tekintettel arra, hogy bizonyított e készítmények hatékonysága a különböző bőrelváltozások esetén, kezdve a súlyos égési sérülésektől és trofikus fekélyektől, egészen a kicsi, de veszélyes ipari és háztartási sérülésekig. Tekintettel erre, aktuálissá vált az új gyógyászati anyagok gyártása.

A Biobőr megjelenését követően az orosz tudósok klinikai kisérleteket követően az alapvető komponensek felhasználásával létrehozták a Hyamatrix kozmetikai termékcsaládot, mivel úgy látták, hogy a Biobőrben található anyagok rendkívüli hatással bírnak, melyet nem csak a gyógyszeripar, hanem a kozmetika is hatékonyan a javára tudja fordítani.

A "fiatalságszérumot" sokan keresik, legfőképpen minden szépülni vágyó hölgy!
Ha a fiatalság forrását nem is tudjuk átadni, de a fiatalság megőrzésének egyik eszközét mindenképp!

 

A HYAMATRIX termékek

A HYAMATRIX kozmetikai készítményei kizárólag a legjobb minőségű és gondosan ellenőrzött alapanyagokból készülnek, illetve többlépcsős ellenőrzésen esnek át. A különleges technológia és a modern berendezések biztosítják az eredeti összetevőkre kifejtett minimális hatást és azok hasznos tulajdonságainak megőrzését.