Hámlasztás

 

 

Hámlasztás

A bőrnek 5 rétege van. Ezen az 5 rétegen átjutva kell felszívódnia minden hatóanyagnak, mellyel a bőrt kezeljük. A hámlasztás során az elfáradt rétegektől szabadulunk meg, mert az alóluk felszabaduló, megújult fiatal bőr gyönyörű: üde és feszes. A hámlasztás fajtáját, intenzitását mindig szakember határozza meg és különös gondosságot, nagy tapasztalatot igényel.

Az arcon vagy a testen lévő hegek és pigmentfoltok esetén kiváló és látványos eredménnyel használjuk ezt a technikát.

Nagyon besüppedt, vagy kiemelkedő hegek esetén a mélyhámlasztást alkalmazzuk, bőrcsiszolással előkészítve az intenzívebb hatásért.

 

Savas hámlasztás: A hámlasztás különböző formáit már 10 éve használjuk a kozmetikában különböző bőrporblémák enyhítésére. Az alpha és béta hidroxil savak felgyorsítják az elszarusodás  folyamatát,optimalizálják a szaruréteg vastagságát és segítik a bőrfelszín megújulását.

AHA-savak:

 • - Felfrissítik a bőrfelszínt,hatásukra gyorsabbá válik az elhalt hámsejtek leválása.
 • - Vékonyítják a szaruréteget,a pigmentált szarusejteket kíméletesen eltávolítják.
 • - Fokozzák a hám alatti rétegek anyagcseréjét,melynek következtében regenerálódnak a rostok.
 • - Megszüntetik a hiperkeratózist,melynek következtében a szőrtüszőkben kevesebb lesz a pangó faggyú ezáltal javítják a bőr autogén sterilizációját.
A hámlasztás kúraszerűen alkalmazva a legeredményesebb.

A kúra szakaszai:

1. A bőr hozzászoktatása a savas PH-hoz.

2. A megfelelő típusú és koncentrációjú sav alkalmazása szakember által.

3. A bőr otthoni ápolása.

A kúra időtartama:

6-8 alkalom a probléma súlyosságától és a bőr típusától, állapotától függően 2-3 hetente történő ismétléssel. A kúrát 6-12 havonta lehet ismételni.

Milyen bőrproblémákra ajánlott?

 • - Felületes ráncok kezelése
 • - Pigmentációs zavarok kezelése
 • - Csökkent kollagénszintézis
 • - Dohányos bőr kezelése
 • - Hegkezelés
 • - Gyulladt,aknés bőr kezelése
 • - Érdes bőrfelszín

 

 

 

 

 

 

 

Ízelítő kezeléseinkből

Forrás: www.dermapen.com

A Mezopen magában foglalja a derma-roller összes jótékony hatását, azonban segítségével a kezelést sokkal pontosabban, célzottabban, vagyis tökéletesebben végezhetjük. A több hónap alatt elvégzett kezeléseink eredményei alapján kifejezetten ajánljuk a mezoterápia megmodernebb változatát!

 

Ízelítő kezeléseinkből


A tágult hajszálerek, több más érelváltozással együtt, állandó problémaként jelentkeznek a nők és a férfiak nagy százalékánál. A kutatások szerint a dolgozó nők 60%-a szenved egyik vagy másik bőr alatti ér-elváltozástól, 71%-uk változó korban van. A 20 és 70 év közötti férfi és női páciensek esetében legalább 55% panaszkodik a hajszálértágulat megjelenése miatt különböző, esztétikailag fontos felületeken és szeretnék őket eltüntetni.