IPL terápia

 

 

Arcbőr kezelése

Szakmai pályafutásom során számos IPL kezeléssel kapcsolatos sikertörténetnek lettem szemtanúja, melyek tökéletesen példázzák a vilalnófényes technológia sokoldalú hatékonyságát különböző bőrproblémák kezelése terén.

Bőrproblémák kezelése
A villanófényes technológia kiválóan alkalmas olyan bőrproblémák kezelésére, mint az aknék, pattanások, pigmentfoltok, de kiváló eredményeket érünk el értágulatok kezelésében arcon és lábon, valamint a rozácea és a seprűvéna kezelése során.

Bőrfiatalítás – Photorejuvenáció
Optikai energiát juttatunk a kötőszövetbe anélkül, hogy a bőr felső rétegeit károsítanánk. Ez a fényspektrum megújítja a meglévő kollagén rostokat és a fibroplaszt sejteket. Ezek új kollagén rostokat hoznak létre, melyek kitöltik a ráncok alatti rést. A bőr rugalmassá, símábbá válik. Már az első néhány IPL kezelés után szemmel látható az esztétikai javulás. Ezeket a népszerű kezeléseket nagy szakmai tapasztalattal, a legkorszerűbb gépekkel és azonnal érezhető eredménnyel végezzük.

Tartós szőrtelenítés - Photoepiláció

 

 

 

Tartós szőrtelenítés – Photoepiláció
Gyors, hatékony, kíméletes és pénztakarékos szőrtelenítő megoldás. A nagyenergiájú fénnyaláőb a bőr also rétegében hőenergiává alakul, mely roncsolja a hajhagymák fehérjéit, csökkentve ezzel a szőrnövekedést, ezért az IPL közkedvelt tartós szőrtelenítési eljárás is egyben.

 

 

 

 

A hátamon lévő szőrök nagyon zavartak annak ellenére, hogy ezek világosak voltak. Lilla tanácsára minden egyes villantás előtt legyantázták, és csak ezután villantották meg a kezelt területet. Mondhatom megérte ez a kis szenvedés, mert 10 kezelés után már teljesen szőrtelen a hátam.

András, 30 éves

Ízelítő kezeléseinkből

1. IPL – a villanófényes technológia

A kezelés során nagyenergiájú fénnyalábot juttatunk a bőr alsó rétegébe, ahol hőenergiává alakulva roncsolja a hajhagymák fehérjéit, radikálisan csökkentve ezzel a szőrnövekedést.

2. Coverderm – a  "láthatatlan" alapozó

A Stílus Kozmetika egy csodálatos termékkel, a Coverderm “láthatatlan” alapozó családdal bővíti palettáját 2010-ben. Új professzionális alapozási technika arcra és testre egyaránt. A cég egyedülálló termékválasztékot kínál a szépségpiacon jelenlevő számtalan alapozó között.

 

Ízelítő kezeléseinkből

Forrás: www.dermapen.com

A Mezopen magában foglalja a derma-roller összes jótékony hatását, azonban segítségével a kezelést sokkal pontosabban, célzottabban, vagyis tökéletesebben végezhetjük. A több hónap alatt elvégzett kezeléseink eredményei alapján kifejezetten ajánljuk a mezoterápia megmodernebb változatát!