IPL terápia

 

 

Arcbőr kezelése

Szakmai pályafutásom során számos IPL kezeléssel kapcsolatos sikertörténetnek lettem szemtanúja, melyek tökéletesen példázzák a vilalnófényes technológia sokoldalú hatékonyságát különböző bőrproblémák kezelése terén.

Bőrproblémák kezelése
A villanófényes technológia kiválóan alkalmas olyan bőrproblémák kezelésére, mint az aknék, pattanások, pigmentfoltok, de kiváló eredményeket érünk el értágulatok kezelésében arcon és lábon, valamint a rozácea és a seprűvéna kezelése során.

Bőrfiatalítás – Photorejuvenáció
Optikai energiát juttatunk a kötőszövetbe anélkül, hogy a bőr felső rétegeit károsítanánk. Ez a fényspektrum megújítja a meglévő kollagén rostokat és a fibroplaszt sejteket. Ezek új kollagén rostokat hoznak létre, melyek kitöltik a ráncok alatti rést. A bőr rugalmassá, símábbá válik. Már az első néhány IPL kezelés után szemmel látható az esztétikai javulás. Ezeket a népszerű kezeléseket nagy szakmai tapasztalattal, a legkorszerűbb gépekkel és azonnal érezhető eredménnyel végezzük.

Tartós szőrtelenítés - Photoepiláció

 

 

 

Tartós szőrtelenítés – Photoepiláció
Gyors, hatékony, kíméletes és pénztakarékos szőrtelenítő megoldás. A nagyenergiájú fénnyaláőb a bőr also rétegében hőenergiává alakul, mely roncsolja a hajhagymák fehérjéit, csökkentve ezzel a szőrnövekedést, ezért az IPL közkedvelt tartós szőrtelenítési eljárás is egyben.

 

 

 

 

A hátamon lévő szőrök nagyon zavartak annak ellenére, hogy ezek világosak voltak. Lilla tanácsára minden egyes villantás előtt legyantázták, és csak ezután villantották meg a kezelt területet. Mondhatom megérte ez a kis szenvedés, mert 10 kezelés után már teljesen szőrtelen a hátam.

András, 30 éves

Ízelítő kezeléseinkből

Hatékony eljárás a gyulladt, aknés bőrök kezelésére, nőknek, férfiaknak egyaránt, már serdülő korban is!

Az akne kezelése összetett feladat, az eredmény sokszor nem kielégítő, hiszen a genetikai és hormonális okokat külsőleg nagyon nehéz befolyásolni, belsőleg kezelni viszont veszélyes lehet.

Ezért egyre népszerűbb módszer a sikeres REJUVI® akne kezelés, melynek során az anti-androgén összetevők koncentrációja elnyomja a hormonok bőrre gyakorolt negatív hatását.

 

Ízelítő kezeléseinkből

Forrás: www.dermapen.com

A Mezopen magában foglalja a derma-roller összes jótékony hatását, azonban segítségével a kezelést sokkal pontosabban, célzottabban, vagyis tökéletesebben végezhetjük. A több hónap alatt elvégzett kezeléseink eredményei alapján kifejezetten ajánljuk a mezoterápia megmodernebb változatát!