Mezobotox

 

 

Mezobotox

Hatékony fiatalítás arcplasztika nélkül!

A mezobotox a legújabb technika az arc fiatalítására és a finom ráncok elsimítására. E technikával a hatóanyagot nem az izomba, hanem a bőr legfelsőbb rétegeibe juttatjuk, ezzel érintetlenül hagyva a bőr alatti izomréteget. Ebben az esetben az Argireline hatóanyagot használjuk a finom ráncok elsimítására. Az egész arcot kezelve egy minilifting hatást érhetünk el, mintha kis mértékben megemelnénk az arcot. A kezelést lehet kombinálni hagyományosan használt botox kezeléssel, hogy a mély homlokráncoktól és a szarkalábaktól is megszabaduljunk. A hatás kb. 2-3 hónapig tart. A beavatkozás nem fájdalmas.


Gyakran feltett kérdések:

Milyen problémák megoldására alkalmas a mezobotox kezelés?
Ezzel a kezeléssel  a vékony ráncok  kisimulnak, csökken a pórusok mérete, és  a bőr sokkal simább és ragyogóbb lesz. A bőr struktúrája kiegyensúlyozottabbá válik.

Melyik területekre javasoljuk a mezobotox kezelést?
Homlok vékony ráncai, szem alatti ráncok, orr-ajak barázda, nyakon lévő ráncok, dekoltázs. Aki igényli, test-kezelésekre is lehet használni , ahol feszesebb bőrt akarunk.

A kezelés után után azonnal mehetek emberek közé?
Nem kell a munkából kimaradni, akár ebédidőben is elvégezhető a kezelés.

A mezobotox kezelés nem az izmokra hat?
A mezobotox kezelés nem blokkolja le a mimikai izmokat, teljesen természetes hatást érünk el vele.


Hatóanyag

A Mezobotox kezelés inspirálta ezt az oldatot, amely 2 alkotóelemet kombinál össze a gyengéd, nem mérgező “botox”hatás elérésére. Csökkenti, illetve megelőzi a mimikai ráncokat az izomösszehúzódások megakadályozásával.
Az egyik összetevője az Argireline (acetyl hexapeptid-3) egy egyedülálló peptid, 6 aminosavból álló lánc, ami egyrészt mérsékli a meglévő ráncok mélységét, másrészt bizonyítottan hatásos azok kialakulása ellen.
Az Argireline egy nem mérgező, biztonságosabb és gyengédebb alternatívája a botulinum toxinnak, ugyanarra a ráncképződési mechanizmusra hat, csak teljesen más módon.

 

Ízelítő kezeléseinkből


A tágult hajszálerek, több más érelváltozással együtt, állandó problémaként jelentkeznek a nők és a férfiak nagy százalékánál. A kutatások szerint a dolgozó nők 60%-a szenved egyik vagy másik bőr alatti ér-elváltozástól, 71%-uk változó korban van. A 20 és 70 év közötti férfi és női páciensek esetében legalább 55% panaszkodik a hajszálértágulat megjelenése miatt különböző, esztétikailag fontos felületeken és szeretnék őket eltüntetni.

 

Ízelítő kezeléseinkből

1. IPL – a villanófényes technológia

A kezelés során nagyenergiájú fénnyalábot juttatunk a bőr alsó rétegébe, ahol hőenergiává alakulva roncsolja a hajhagymák fehérjéit, radikálisan csökkentve ezzel a szőrnövekedést.

2. Coverderm – a  "láthatatlan" alapozó

A Stílus Kozmetika egy csodálatos termékkel, a Coverderm “láthatatlan” alapozó családdal bővíti palettáját 2010-ben. Új professzionális alapozási technika arcra és testre egyaránt. A cég egyedülálló termékválasztékot kínál a szépségpiacon jelenlevő számtalan alapozó között.