Derma-roller

 

 

Derma-roller

ÚJ DERMA-ROLLER KEZELÉS REZGŐFEJES FÉNYTERÁPIÁVAL!

Jelenleg az egyik leghatásosabb módszer a pattanásos, heges, ráncos, pigmentfoltos bőr ellen!

A régi, "fapados" sima rollerek helyett ma már a legkorszerűbb, piros és kék fényterápiás, rezgőfejes rollereket használunk. A rezgőfej megkönnyíti a kezelés menetét, növeli a hatékonyságot és kellemessé teszi a kezelést.
A 405nm kék fény bőrmegújító hatású, az aknés, gyulladt bőrök kezelésére a leghatékonyabb. A heges, striás, sebhelyes bőröknél is csodát tesz. Antibakteriális, gyulladásátló hatású, csökkenti és normalizálja a faggyúkiválasztást. Puhává, simává, folt- és hegmentessé teszi a bőrt.

A 633 nm piros fény regeneráló hatású, gyorsítja a sejtképződést. Fokozza az izom- és bőrsejtek képződését, ezáltal az átlagosnál ötször gyorsabban növekednek a sejtek. Megerősíti a bőrt, erősíti a védelmét a káros külső hatásokkal szemben. Serkenti a sejtanyagcserét, a kollagén és az elasztin szintézisét. Fiatallá, bársonyossá, és elbűvölővé varázsolja a fáradt, stresszes, megereszkedett bőrt.

Miért érdemes a derma-roller kezelést választani?

• Mert nem jár mellékhatásokkal
• Mindenfajta bőrtípusra alkalmazható kezelés
• Gyorsan észrevehető javulás akár már az első kezelés után és az azt követő napokban
• Rövid gyógyulási idő, maradandó sérülések és hegek nélkül
• Nem jár semmiféle komplikációval, vagy fertőzéssel
• Nagy mennyiségű hatóanyagot vihetünk a bőr alá
• Több orvosi vizsgálat is bizonyítja, hogy a bőr derma-roller kezelése hatékonyabb, mint a kémiai hámlasztás vagy mikrodermabrázió.

Derma-roller kezelés

Ez a más néven kollagén indukciós terápiának nevezett kezelés a bőr kollagén illetve elasztin termelését célozza meg. E két anyag nélkül bőrünk teljesen elvesztené fiatalosságát és rugalmasságát.
Az idő előrehaladtával bőrünk kollagén és elasztin termelése egyre kisebb mértékűvé válik, majd leáll. A dermaroller kezelés ezt a leállást akadályozza meg, vagy éppen indítja újra, vagy a termelődés sebességét fokozza.

Derma-roller

Milyen hatáson alapul a derma-roller kezelés?

Ez a más néven kollagén indukciós terápiának nevezett kezelés a bőr kollagén illetve elasztin termelését célozza meg.
E két anyag nélkül bőrünk teljesen elvesztené fiatalosságát és rugalmasságát.
Az idő előre haladtával bőrünk kollagén és elasztin termelése egyre kisebb mértékűvé válik, majd leáll.
A derma-roller kezelés ezt a leállást akadályozza meg, vagy éppen indítja újra, vagy a termelődés sebességét fokozza.
A derma-roller kezelés hatása kettős.
Derma-rollerDerma-rollerDerma-roller

1. Célunk a kollagén és elasztin termelés fokozása.

A derma-roller kezelés folyamán apró, mikro sérüléseket ejtünk a bőrön, a roller görgetésével. Ennek hatására a bőr észleli a sérülést és védekező mechanizmusként elkezd az adott területeken elasztint és kollagént termelni, hogy minél hamarabb begyógyíthassa a sebet.
Ez úgy megy végbe, hogy a bőr az alsó rétegben megkezdi a kollagén termelést
és amikor létre jött az 1. szintű, azaz a legfiatalabb kollagén az felemelkedik  a sérült felület felé. Így a bőr belülről feszül ki és nyeri vissza fiatalosságát és rugalmasságát. Majd az elhalt hámsejtek szépen lekopnak a bőrről és alatta megjelenik a fiatal - új bőrfelület.
Ezek a mikrosérülések valójában annyira apró kis pontok, hogy a kezelés végeztével rögtön össze is húzódnak. Nem is láthatóak és nem is érezhetőek.
A szervezet ugyanígy reagál és gyógyítja meg önmagát,ha bárhol sebet ejtünk rajta. Így egy teljesen természetes folyamatról van szó, mindenféle mesterséges hatóanyag nélkül. Ez szimplán a dermaroller bőrre gyakorolt hatása.

FONTOS: A derma-rolleres kezelés nem csak pillanatnyilag hat, hanem, mivel a folyamat természetes, így a kollagén termelődése még hetekig-hónapokig folytatódik.

 

2. Hatóanyagok bejuttatása.

FONTOS! Csak orvosi tisztaságú hatóanyagokat derma-rollerezünk be a bőrbe.
A hatóanyagok bejuttatásával kifejezetten a bőr problémájára nyújtunk megoldást.
Ha bőrfiatalításról van szó, ha hegek halványításáról-eltűntetéséről, narancsbőr kezeléséről stb, akkor különböző típusú hatóanyagok állnak rendelkezésünkre, amelyekkel felgyorsíthatjuk a folyamat eredményességét és hatását.
A derma-rolleres kezelés a leghatékonyabb módja a hatóanyagok gyors és eredményes bőrbejuttatásának. Így jóval több hatóanyagot tudunk bejuttatni akár a bőr alsó rétegeibe is minden akadály nélkül. Mint azt tudjuk a bőrünk a természetes védőrétegünk, amely mindentől próbál óvni minket. Így a maszkokból, pakolásokból és krémekből is csak csekély mértékben fogadja be a vitaminokat, tápanyagokat.
A mikrosérülésekkel viszont steril csatornákat nyitunk a hatóanyagoknak, amelyek eljutnak az adott problémákért felelős sejtekhez és ott fejtik ki hatásukat nagy eredményességgel és tartós hatással.
A mikrocsatornák, azaz az apró sérülések a kezelés végeztével bezáródnak.
Ez a kezelés minimális fájdalommal jár, ami inkább kellemetlenségnek nevezhető, mellékhatása pedig nincsen.

Hatása nagyon sokrétű, a bőrproblémák széles skálájára nyújt megoldást:

Derma-roller

• Öregségi foltok és pigment foltok
• Aknék, hegek és műtéti hegek
• Bőrfeszesítés és lifting
• Mély ráncok halványítása és eltüntetése
• Tág pórusok kezelése
• Striák - terhességi és elhízási csíkok eltüntetése
• Száj körüli ráncok-dohányzóráncok
• Szarkalábak
• Cellulit csökkentés-eltüntetés
• Megereszkedett bőr kezelése-feszesítése
• Atrófiás hegek kezelése

A derma-roller kezelést általában kúraszerűen alkalmazzák a legjobb eredmény elérése érdekében.
Egy kezelés- sorozat általában 2-3 hónapot vesz igénybe, amely során lezajlik 6-8, maximum 10 kezelés. A kezelések között érdemes 2 hét szünetet tartani, de minimum egy hetet kell.

A kúra befejeztével a végleges eredmény 1-4 hónap alatt alakul ki.
Ha szükség van második kúrára is, akkor a két kúra között hagyjuk pihenni a bőrt kb. 1,5-2 hónapig.

Fontos:

  1. különösen nagy hangsúlyt fektetünk a higiéniára, kizárva a fertőzések veszélyét
  2. minden vendégnek felcímkézett, saját hengert biztosítunk
  3. minden esetben érzéstelenítjük a bőrt, a kellemetlenségeket minimálisra csökkentve;
  4. a felhasznált mezoterápiás koktél ellenőrzött, orvosi tisztaságú, steril, európai színvonalú anyag .
  5. a kezelés metódusait több tanfolyamon egészségügyi szakemberektől (orvosoktól és aneszteziológusoktól) sajátítottuk el, hogy a legjobb minőségű munkát végezhessük
  6. rendszeresen szakmai találkozókon veszünk részt, hogy a legújabb  tapasztalatok és kutatások eredményeit is hasznosíthassuk

Már sokféle ránckezelési eljárást kipróbáltam de a derma-rollerhez foghatót még soha nem találtam! Az eredmény lenyűgöző! Már a második kezelés után pozitív visszajelzést kaptam férjemtől. A szám körüli szárazsági ráncok teljesen eltűntek.
Judit, 40 éves
Az arcom állandóan ápolatlannak tűnt a tág pórusaim miatt. A derma-rolleres kezelés harmadik alkalma után láthatóan összeszűkültek a pórusaim, úgy tűnt a bőröm színe is egészségesebb lett. Nagyon elégedett vagyok és hálás. Lilla tanácsára folytatom a kezelést.
Karola, 30 éves

Ízelítő kezeléseinkből


A tágult hajszálerek, több más érelváltozással együtt, állandó problémaként jelentkeznek a nők és a férfiak nagy százalékánál. A kutatások szerint a dolgozó nők 60%-a szenved egyik vagy másik bőr alatti ér-elváltozástól, 71%-uk változó korban van. A 20 és 70 év közötti férfi és női páciensek esetében legalább 55% panaszkodik a hajszálértágulat megjelenése miatt különböző, esztétikailag fontos felületeken és szeretnék őket eltüntetni.

 

Ízelítő kezeléseinkből

Forrás: www.dermapen.com

A Mezopen magában foglalja a derma-roller összes jótékony hatását, azonban segítségével a kezelést sokkal pontosabban, célzottabban, vagyis tökéletesebben végezhetjük. A több hónap alatt elvégzett kezeléseink eredményei alapján kifejezetten ajánljuk a mezoterápia megmodernebb változatát!