Mezopen – A Dermaroller továbbfejlesztett változata

Forrás: www.dermapen.com
Forrás: www.dermapen.com


A Mezopen magában foglalja a derma-roller összes jótékony hatását, azonban segítségével a kezelést sokkal pontosabban, célzottabban, vagyis tökéletesebben végezhetjük. A több hónap alatt elvégzett kezeléseink eredményei alapján kifejezetten ajánljuk a mezoterápia megmodernebb változatát!

A tűs mezoterápiához képest az újonnan kifejlesztett technológia előnye, hogy tökéletes pontossággal képes a bőrfelület változatosságát lekövetni: amellett, hogy állítható a sebessége, a bőr vastagságának megfelelően beállítható a tűk mélysége is. A keskeny fejnek köszönhetően így korábban elképzelhetetlen precizitással lehet kezelni az arc különböző területeit.

A dermaroller kezeléshez képest a Mezopen kisebb bőrfelszíni sérüléseket okoz, ezáltal csökken a fájdalom és a vérzés mennyisége

Ajánlott a következő bőrproblémák kezelésére:

bőrhibák

atrofiás bőr, akné hegek

seborreás bőr, tág pórusok

ráncok

striák

folthalványítás

 

 


Forrás: www.dermapen.com


Forrás: www.dermapen.com

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Tovább a Derma-roller oldalra

 

A Hyamatrix kezelés kiváló kiegészítője a dermapen kúrának!

Tovább a Hyamatrix oldalra

 

 

 

Ízelítő kezeléseinkből


A tágult hajszálerek, több más érelváltozással együtt, állandó problémaként jelentkeznek a nők és a férfiak nagy százalékánál. A kutatások szerint a dolgozó nők 60%-a szenved egyik vagy másik bőr alatti ér-elváltozástól, 71%-uk változó korban van. A 20 és 70 év közötti férfi és női páciensek esetében legalább 55% panaszkodik a hajszálértágulat megjelenése miatt különböző, esztétikailag fontos felületeken és szeretnék őket eltüntetni.

 

Ízelítő kezeléseinkből

Hatékony eljárás a gyulladt, aknés bőrök kezelésére, nőknek, férfiaknak egyaránt, már serdülő korban is!

Az akne kezelése összetett feladat, az eredmény sokszor nem kielégítő, hiszen a genetikai és hormonális okokat külsőleg nagyon nehéz befolyásolni, belsőleg kezelni viszont veszélyes lehet.

Ezért egyre népszerűbb módszer a sikeres REJUVI® akne kezelés, melynek során az anti-androgén összetevők koncentrációja elnyomja a hormonok bőrre gyakorolt negatív hatását.