Arckezelések

Népszerű bőrfiatalító kezeléseink

Népszerű bőrfiatalító kezeléseink

A kozmetikai arckezelések nemcsak akkor szükségesek, ha problémás a bőrünk, vagy ha táskás a szemünk, esetleg szarkalábak jelentek meg. Mivel az otthoni bőrápolással szemben a kozmetika lényegesen nagyobb koncentrációban képes hatóanyagokat a bőrbe vinni, sokkal gyorsabb és látványosabb eredményeket érhetünk el a problémák kezelésénél, vagy az arc üdeségének visszanyerésében is. A képzett kozmetikus által alkalmazott technológiák, valamint a professzionális kozmetikumok lehetővé teszik a gyors és célzott felszívódást elősegítve az intenzív hatást.

Mezopen – A Dermaroller továbbfejlesztett változata
Derma-roller
Mikrodermabrázió
Mezoterápia
Hyamatrix

Látványos ránctalanítás
Látványos ránctalanítás
A rendszeres tisztítás jelentősége megnőtt, mivel arcbőrünk nap mint nap, számos káros hatásnak és kémiai anyagnak van kitéve. A hagyományos nyomkodást már felváltották azok a kíméletes, fájdalommentes eljárások, mint például az SPM vákuummasszázs, melyek nem hagynak csúnya piros foltokat napokig az arcon.

Feszesítés felsőfokon

Feszesítés felsőfokon

Feszesítő programokkal megelőzhetjük az idő előtti öregedést és visszanyerhetjük rugalmas, üde arcbőrünket. Egy átlagos felnőtt bőr a feszességért és rugalmasságért felelős kollagén mennyiségnek 1-2 %-át veszíti el évente. Ennek oka a kollagénrostok csökkenése és az anyagcseréjük lassulása, melynek következménye a bőr ráncosodása, ernyedtté válása. Az aranykezelés képes megakadályozni ezt a folyamatot. Segítségével a bőr visszanyeri feszes tónusát.

Aranykezelés
Dermacell termékek

Ajánlatunk problémás bőrre

Ajánlatunk problémás bőrre

Esztétikai korrekciók (hegek, aknék, striák) terén is látványos és azonnali eredmények érhetők el olyan eljárásokkal, mint a mikrodermabrázió, a hámlasztás vagy a derma-rolleres kezelés.

Hyamatrix Photo-aging kezelés
SPM Vákuummasszázs
IPL terápia
Mezopen – A Dermaroller továbbfejlesztett változata
REJUVI® anti-androgén akne kezelés


Ízelítő kezeléseinkből

Forrás: www.dermapen.com

A Mezopen magában foglalja a derma-roller összes jótékony hatását, azonban segítségével a kezelést sokkal pontosabban, célzottabban, vagyis tökéletesebben végezhetjük. A több hónap alatt elvégzett kezeléseink eredményei alapján kifejezetten ajánljuk a mezoterápia megmodernebb változatát!

 

Ízelítő kezeléseinkből

1. IPL – a villanófényes technológia

A kezelés során nagyenergiájú fénnyalábot juttatunk a bőr alsó rétegébe, ahol hőenergiává alakulva roncsolja a hajhagymák fehérjéit, radikálisan csökkentve ezzel a szőrnövekedést.

2. Coverderm – a  "láthatatlan" alapozó

A Stílus Kozmetika egy csodálatos termékkel, a Coverderm “láthatatlan” alapozó családdal bővíti palettáját 2010-ben. Új professzionális alapozási technika arcra és testre egyaránt. A cég egyedülálló termékválasztékot kínál a szépségpiacon jelenlevő számtalan alapozó között.