Csíkok nélkül - Striakezelés

 

 

Striakezelés

A terhességi és növekedési csíkok, a striák, a bőr végleges szakadását jelentik. Eltüntetésükre ma egy kozmetikai vagy orvoskozmetikai módszer sem áll rendelkezésünkre. Azonban különböző regeneráló kezelésekkel szépen lehet halványítani, szinte láthatatlanná tenni. Ilyen kezeléseink a DERMAROLLER, az ELEKTROPORÁCIÓ és az SPM VÁKUUM.

Ezekkel a kezelésekkel a friss, vékony csíkoknál 80-90% a visszaépülés.
A régi, széles striáknál 40% a visszaépülés. Főleg a comb és fenék részen lehet jelentős a javulás.

 

Mezopen
Ezzel az eljárással célzottan a stria vonalán végezhető el a kezelés, mely során az eltérő bőrvastagságú területeken különböző tűbehatolási mélységeket érhetünk el. Ez a kezelés nekünk – szakembereknek – sokkal precízebb munkavégzést, vendégeinknek pedig hatékonyabb, személyre szabott kezelést eredményez. A Mezopen kezelés menete megegyezik a Dermaroller kezeléssel.


Dermarolleres kezelés
A lefertőtlenített felületet végig hengerezzük, melynek következtében mikrosérülések keletkeznek. Ezzel a bőr saját kollagéntermelését aktiváljuk, megindul a sejtosztódás és ennek hatására beindul egy természetes regeneráció.

Gyakoriság: Kéthetente 1x
Kúra: 4-6 alkalom
A kezelés időtartama: kb. 20-60 perc attól függően, hogy mekkora a kezelendő terület.

Elektroporáció

A Dermarollerrel végzett kezelés rendkívül hatásos kiegészítője az elektroporáció. Ezzel az eljárással az elektromágneses hullámok új hatóanyagcsatornákat nyitnak meg a bőrfelszíntől a mélyebb rétegek felé, melyeken keresztül felszívódnak a hatóanyagkoktélok, ennek következtében a striák összehúzódnak, kivilágosodnak.
A hatóanyagkoktélok 100%-osan sterilek, gyógyszerészeti minőségűek. Ez azért fontos, mert a bőr felső rétegét áttörve abban a rétegben dolgozunk, ahol idegen anyagok hatására könnyen gyulladás, fertőzés jöhet létre. Azáltal viszont, hogy mi kizárólag tökéletesen steril hatóanyagokkal dolgozunk, ezen fertőzések és gyulladások esélyét a nullára csökkentjük. A kezelések eredményessége két tényezőtől függ:

  • A tűszúrások következtében létrejövő kollagén indukciótól (beinduló kollagéntermelődés).
  • A mezoterápiás hatóanyagok bevitelétől.


Gyakoriság: hetente 2x
Kúra: 6-8 alkalom

SPM Vákuummasszázs
Az SPM Vákummasszázs során fokozzuk a csíkok oxigénellátását, anyagcseréjét a negatív nyomás segítségével egy speciális masszázstechnikával. Ennek következtében kb. 6 alkalom után a csíkok kivilágosodnak, feltöltődnek.

Gyakoriság: hetente 2x
Kúra: 6-8 alkalom

Ízelítő kezeléseinkből

Hatékony eljárás a gyulladt, aknés bőrök kezelésére, nőknek, férfiaknak egyaránt, már serdülő korban is!

Az akne kezelése összetett feladat, az eredmény sokszor nem kielégítő, hiszen a genetikai és hormonális okokat külsőleg nagyon nehéz befolyásolni, belsőleg kezelni viszont veszélyes lehet.

Ezért egyre népszerűbb módszer a sikeres REJUVI® akne kezelés, melynek során az anti-androgén összetevők koncentrációja elnyomja a hormonok bőrre gyakorolt negatív hatását.

 

Ízelítő kezeléseinkből

Forrás: www.dermapen.com

A Mezopen magában foglalja a derma-roller összes jótékony hatását, azonban segítségével a kezelést sokkal pontosabban, célzottabban, vagyis tökéletesebben végezhetjük. A több hónap alatt elvégzett kezeléseink eredményei alapján kifejezetten ajánljuk a mezoterápia megmodernebb változatát!