Testkezelések

 

 

Alakformáló Programok

Már 20 éve végzünk eredményes cellulit terápiát német technológiával, óriási tapasztalattal, hiteles eredményekkel Kecskeméten.


Testkultúra - Hízás, Fogyás, Cellulit


Testkultúránk fejlődése egyre inkább felhívja a figyelmünket arra, hogy kritikusabban szemléljük külsőnket. Időben észrevegyük bőrünk megereszkedését, petthyüdtségét, a hepehupákat, a cellulitot, még akkor is, ha nincs súlyfeleslegünk. Sajnos ma még nincs egyetlen terápia, mellyel mindezeket a hibákat orvosolni tudjuk, viszont többféle kezelése kombinált alkalmazásával tartós és látványos eredmény érhető el az elhízás és a cellulit elleni harcban.

 

PEPPER Cellulitterápia a bors erejével
Kavitáció - Az Ultrahangos Zsírbontás


A kavitáció egy zsírbontó ultrahangkezelés, melynek során egy fizikai jelenség megy végbe, amely akkor következik be, ha egy anyag folyadék fázisból gáz fázisba megy át.
A kavitációs ultrahang kezelés egyedülálló módon képes a zsírsejtek bontásának előidézésére.

Body Wrapping
Body Wrapping - Testtekercselés


A Body Wrapping a cellulit-terápia és a fogyasztás egyik közkedvelt módja. A bőrt egy aromaterápiás krémezés után lazán becsomagoljuk egy légáteresztő fóliával, majd következik a feszes testtekercselés. Ennek során a bőr szöveteire és nyirokcsatornáira egyenletes nyomást gyakorolva túlnyomást hozunk létre.

Feszes mell, kar és dekoltázs vákuummasszázzsal
Feszes mell, kar és dekoltázs vákuummasszázzsal

A vákuumos testkezelés jótékony vérbőségkeltő hatása az anyagcsere élénküléséhez és a salakanyagok hatékonyabb lebontásához vezet.

Mezoterápia - Alakformálás és helyi fogyasztás


Mezoterápia - Alakformálás és helyi fogyasztás

A mezoterápia nagyon gyors és intenzív hatású fiatalító terápia, amely során mikroinjekciók segítségével egyénre szabott “hatóanyag-koktélt” juttatunk a kezelt területre.

További Testkezelések

A kéz fiatalítása
A kéz fiatalítása

Tudta, hogy a valódi korunkról leginkább a kezünk árulkodik? A kéz fiatalításakor az öregségi pigmentfoltok halványítását, az elvékonyodott bőr feszesítését, valamint a ráncok feltöltését végezzük.

Csíkok nélkül – Striakezelés
Csíkok nélkül – Striakezelés


A terhességi és növekedési csíkok, a striák, a bőr végleges szakadását jelentik. Eltüntetésükre ma egy kozmetikai vagy orvoskozmetikai módszer sem áll rendelkezésünkre. Azonban különböző regeneráló kezelésekkel szépen lehet halványítani, szinte láthatatlanná tenni.

Modern technológiák a szőrtelenítésben
Modern technológiák a szőrtelenítésben


A modern szőrtelenítési eljárások két leghatékonyabb módszere az enzim alapú, valamint a villanófényes (IPL = Intense Pulsed Light) módszer.

 

 

VeinwaveRádiófrekvenciás érkezelés

A tágult hajszálerek, több más érelváltozással együtt, állandó problémaként jelentkeznek a nők és a férfiak nagy százalékánál. A BS-VA300 a seprűvénák, piros foltok és a rosacea eltüntetését szolgálja.

Ízelítő kezeléseinkből

Forrás: www.dermapen.com

A Mezopen magában foglalja a derma-roller összes jótékony hatását, azonban segítségével a kezelést sokkal pontosabban, célzottabban, vagyis tökéletesebben végezhetjük. A több hónap alatt elvégzett kezeléseink eredményei alapján kifejezetten ajánljuk a mezoterápia megmodernebb változatát!

 

Ízelítő kezeléseinkből

 

 

A tűs mezoterápia vagy a dermaroller kezeléshez képest az újonnan kifejlesztett technológia előnye, hogy tökéletes pontossággal képes a bőrfelület változatosságát lekövetni.