Veinwave

 

Esztétikai rádiófrekvenciás érkezelés

A tágult hajszálerek, több más érelváltozással együtt, állandó problémaként jelentkeznek a nők és a férfiak nagy százalékánál. A kutatások szerint a dolgozó nők 60%-a szenved egyik vagy másik bőr alatti ér-elváltozástól, 71%-uk változó korban van. A 20 és 70 év közötti férfi és női páciensek esetében legalább 55% panaszkodik a hajszálértágulat megjelenése miatt különböző, esztétikailag fontos felületeken és szeretnék őket eltüntetni.

Seprűvéna kezelése - Rosacea kezelések

A gép a seprűvénák, piros foltok és a rosacea eltüntetését szolgálja. Hatása a nagyon magas frekvenciájú rezgések által termelt hőVeinwave hatásán alapul, mely egy termális (hő) sérülést hoz létre. A gép olyan optimális energiahatást biztosít, amellyel elkerülhető a bőrégés bármely formája. A nagyon finom tűkkel és a készülék beépített mikrohullámú rezgés-generátorával célzott, hajszálpontos kezelés hajtható végre, mely nem okoz változást a bőrfelszín folytonosságában.

Bármilyen bőrtípushoz használható, legyen az világos, vagy sötétebb. Az erek alakja és színe lényegtelen, és a kezelés a test bármely területén alkalmazható, beleértve az arcot, a karokat, a lábakat és még a talpat is. A géppel lehetséges a 0,3 mm-nél kisebb átmérőjű erek kezelése is.

Veinwave


A gép a forradalmian új, termokoaguláció-nak nevezett technikát alkalmazza, amely garantált hatékonysággal veszi fel a küzdelmet a seprűvénákkal és a különböző értágulatokkal az arcon és a test bármely pontján. Hatása egy magas frekvenciájú hullámon alapul, amely úgynevezett kis termális sebet ejt a kezelt részen. Az ér azonnal eltűnik, alkalmanként kis mikro-heget hagyva maga után, amely kis idő múlva eltűnik, így végül az ambuláns kezelés után a beavatkozásVeinwavenak nem marad nyoma.

A technikát Franciaországban fejlesztették ki, 400 különböző páciensen végzett mintegy 2000 tesztkezelés alapján. Tizennyolc hónapot szántak a kezelés hatásainak ellenőrzésére, eközben semmilyen komplikációt vagy balesetet nem jegyeztek fel.

 

Veinwave

Előnyök

A termokoaguláció pontosan ellenőrzött és irányított energiát használ, amely csak a célszövetre van hatással, de megvédi azt körülvevő epidermiszt. Így nem tapasztalható égés, szövetelhalás vagy pigmentáció. A kezelés bármilyen típusú vagy színű bőrön kényelmesen elvégezhető, felhámsérülés vagy utólagos kötözési igény nélkül. Egy kezelés során 15-20 perc alatt 200-250 impulzust ad le a gép és ezzel akár 50 centiméternyi eret képes eltüntetni teljes biztonsággal.

Az eljárással a lábon bármilyen, 0.3 mm átmérőnél kisebb ér, míg az arcon átmérőtől függetlenül minden ér kezelhető.

Összehasonlítás a mikroszkleroterápiával
Nincsenek mellékhatások, nincs allergiás reakció vagy felhámsérülés. A kezelés csak kismértékben kellemetlen (mint pl. egy szúnyogcsípés), így a test érzékeny területei is kezelhetők vele. Az elvégzett tesztek tanúsága szerint a kezelést kipróbáló páciensek 80 százaléka jobban kedvelte ezt a kezelést, mint a mikroszkleroterápiát.

 

Összehasonlítás a lézerrel
A rádiófrekvenciás gép és a vele végzett hatásos kezelés sokkal olcsóbb, mint a megszokott lézeres eszközök, a test bármely részén használható, nincs égés vagy pigmentvesztés (kifehéredés) vagy gyulladásos reakció.


Fontos kiemelni, hogy ez az eljárás nem azonos az elektro-koagulációként korábbról már ismert kezeléssel. Az elektro-koaguláció a 20. század technikája volt, amikor is a kezelés során áramot vezettek végig az éren. Egy-egy ilyen elektrolízis ionizációt okozhat és egy olyan kémiai reakciót válthat ki, melynek megvannak a maga veszélyei. Ezzel szemben a termokoaguláció már a 21. század technológiája. Lényege egy - a magas frekvenciájú hullám által keltett - "hőemelkedés", melyet a nagy finomságú tű közvetít, így biztonságosan és mellékhatás nélkül tünteti el az ereket.

Az általános megfigyelések a következők:
• seprűvénák is biztonsággal eltüntethetők
• az eredmények igen rövid időn belül láthatóak voltak
• a mikro-hegek napokon belül eltűntek
• a kezelések az erek teljes eltűnésével és a szövetek teljes gyógyulással végződtek

Semmilyen komplikációt vagy balesetet nem jegyeztek fel, semmilyen mellékhatás nem mutatkozott a 2000 kezelés alatt.

Ellenjavallatok:
• nikkel allergia (a fémallergiások részére speciális aranybevonatú tűt kell használni)
• pacemaker
• bőrfertőzés
• terhesség
• epilepszia


A termokoaguláció előnyeinek összefoglalása:
• könnyű és egyszerű használat
• nincs pigmentáció
• nincs bőrégés
• gyors, ambuláns jellegű kezelés (a 20-25 perc alatt leadott kb. 250 pulzus akár 50 cm-nyi eret is képes eltüntetni)
• rendkívül hatékony (sokrétű alkalmazás arcon és lábon, a test bármely részén)
• bármilyen bőrtípuson alkalmazható
• nincs szükség a kezelt terület kezelés utáni kötözésére
• nincs allergiás reakció (kivéve a nikkelt, ebben az esetben aranyozott tűt kell használni)
• alacsony rezsiköltségek

 

 

 

Ízelítő kezeléseinkből

 

 

A tűs mezoterápia vagy a dermaroller kezeléshez képest az újonnan kifejlesztett technológia előnye, hogy tökéletes pontossággal képes a bőrfelület változatosságát lekövetni.

Ízelítő kezeléseinkből

Hatékony eljárás a gyulladt, aknés bőrök kezelésére, nőknek, férfiaknak egyaránt, már serdülő korban is!

Az akne kezelése összetett feladat, az eredmény sokszor nem kielégítő, hiszen a genetikai és hormonális okokat külsőleg nagyon nehéz befolyásolni, belsőleg kezelni viszont veszélyes lehet.

Ezért egyre népszerűbb módszer a sikeres REJUVI® akne kezelés, melynek során az anti-androgén összetevők koncentrációja elnyomja a hormonok bőrre gyakorolt negatív hatását.