Modern technológiák a szőrtelenítésben

 

Modern technológiák a szőrtelenítésben

A szőrszálak eltávolítására sokféle módszer létezik: a borotválás, gyantázás, csipeszelés, smirglizés vagy a vegyszeres szőrtelenítés, de nem ígérnek tartós szőrtelenséget. A modern szőrtelenítési eljárások két leghatékonyabb módszere az enzim alapú, valamint a villanófényes (IPL = Intense Pulsed Light) módszer.

EPILAR – egyedülálló, felülmúlhatatlan, egyszerű és biztonságos

Az epilar egy enzim alapú, maradandó szőrtelenítést eredményező eljárás. Különlegessége, hogy hormonális kezelés alatt, illetve lebarnult bőr esetén is kockázatmentesen alkalmazható, évszaktól függetlenül. Igen gyors, tartós szőrtelenítési eljárás. Az Egyesül Államokban 2001 óta alkalmazzák. 10 év alatt a vezető szőrtelenítési eljárássá vált!

Kezelésenként körülbelül 20%-kal csökkenti a szőrszálak számát, és megnő a szőrtelenítési folyamatok közötti idő.

Kezelés javasolt gyakorisága: szőrnövekedéstől függően 6-12 alkalom

 

IPL – A villanófényes technológia

A kezelés során nagy energiájú fényt juttatunk a bőrbe, mely hőenergiává alakulva roncsolja a hajhagymák fehérjéjét, csökkentve ezzel a szőrnövekedést. Az IPL közkedvelt, méltán elterjedt tartós szőrtelenítési eljárás. Számos sikertörténetnek voltunk tanúi a Stílus Kozmetikában is. Alkalmazható bajusz, áll, hónalj, kar, láb területein nőknél és férfiaknál egyaránt.

Ízelítő kezeléseinkből


A tágult hajszálerek, több más érelváltozással együtt, állandó problémaként jelentkeznek a nők és a férfiak nagy százalékánál. A kutatások szerint a dolgozó nők 60%-a szenved egyik vagy másik bőr alatti ér-elváltozástól, 71%-uk változó korban van. A 20 és 70 év közötti férfi és női páciensek esetében legalább 55% panaszkodik a hajszálértágulat megjelenése miatt különböző, esztétikailag fontos felületeken és szeretnék őket eltüntetni.

 

Ízelítő kezeléseinkből

Forrás: www.dermapen.com

A Mezopen magában foglalja a derma-roller összes jótékony hatását, azonban segítségével a kezelést sokkal pontosabban, célzottabban, vagyis tökéletesebben végezhetjük. A több hónap alatt elvégzett kezeléseink eredményei alapján kifejezetten ajánljuk a mezoterápia megmodernebb változatát!