Modern technológiák a szőrtelenítésben

 

Modern technológiák a szőrtelenítésben

A szőrszálak eltávolítására sokféle módszer létezik: a borotválás, gyantázás, csipeszelés, smirglizés vagy a vegyszeres szőrtelenítés, de nem ígérnek tartós szőrtelenséget. A modern szőrtelenítési eljárások két leghatékonyabb módszere az enzim alapú, valamint a villanófényes (IPL = Intense Pulsed Light) módszer.

EPILAR – egyedülálló, felülmúlhatatlan, egyszerű és biztonságos

Az epilar egy enzim alapú, maradandó szőrtelenítést eredményező eljárás. Különlegessége, hogy hormonális kezelés alatt, illetve lebarnult bőr esetén is kockázatmentesen alkalmazható, évszaktól függetlenül. Igen gyors, tartós szőrtelenítési eljárás. Az Egyesül Államokban 2001 óta alkalmazzák. 10 év alatt a vezető szőrtelenítési eljárássá vált!

Kezelésenként körülbelül 20%-kal csökkenti a szőrszálak számát, és megnő a szőrtelenítési folyamatok közötti idő.

Kezelés javasolt gyakorisága: szőrnövekedéstől függően 6-12 alkalom

 

IPL – A villanófényes technológia

A kezelés során nagy energiájú fényt juttatunk a bőrbe, mely hőenergiává alakulva roncsolja a hajhagymák fehérjéjét, csökkentve ezzel a szőrnövekedést. Az IPL közkedvelt, méltán elterjedt tartós szőrtelenítési eljárás. Számos sikertörténetnek voltunk tanúi a Stílus Kozmetikában is. Alkalmazható bajusz, áll, hónalj, kar, láb területein nőknél és férfiaknál egyaránt.

Ízelítő kezeléseinkből

 

 

A tűs mezoterápia vagy a dermaroller kezeléshez képest az újonnan kifejlesztett technológia előnye, hogy tökéletes pontossággal képes a bőrfelület változatosságát lekövetni.

Ízelítő kezeléseinkből

Hatékony eljárás a gyulladt, aknés bőrök kezelésére, nőknek, férfiaknak egyaránt, már serdülő korban is!

Az akne kezelése összetett feladat, az eredmény sokszor nem kielégítő, hiszen a genetikai és hormonális okokat külsőleg nagyon nehéz befolyásolni, belsőleg kezelni viszont veszélyes lehet.

Ezért egyre népszerűbb módszer a sikeres REJUVI® akne kezelés, melynek során az anti-androgén összetevők koncentrációja elnyomja a hormonok bőrre gyakorolt negatív hatását.