Feszes mell, kar és dekoltázs vákuummasszázzsal

Vákuummasszázs

 

 

 

A vákuumos testkezelés jótékony vérbőségkeltő hatása az anyagcsere élénküléséhez és a salakanyagok hatékonyabb lebontásához vezet.

A kezelés során a zsírsejtek burka áteresztővé válik, és szó szerint kifolyik belőle a felesleges zsír, mely a nyirokrendszerbe kerülve szállítódik el. Az SPM vákuummasszázs révén többszörösére gyorsul a nyirokáramlás, a salakanyagok gyorsan távoznak a szövetekből. A sejtekhez több oxigén jut a fokozott anyagcsere révén, a bőr pedig látványosan feszesebbé válik.

A speciális masszázsmozdulatoknak, valamint a hatóanyagoknak és szérumoknak köszönhetően érzékelhetően simábbá, rugalmasabbá válik a bőr olyan területeken is, mint a kar, dekoltázs vagy mell.

Az SPM vákuummasszázs terápia kiváló eredményeket produkál a zsírbontásban és a narancsbőr eltüntetésében, így a fenék-, derék-, comb- és csípőtájékon is szívesen alkalmazzuk. Rendszeres kezelések hatására az érett bőr is fiatalos marad és megőrzi rugalmasságát.

A cellulit szindróma orvoslásához külső segítség szükséges. A nyirokáramlás biztosítása érdekében a bőrre alkalmazott negatív és pozitív nyomás váltakozása az élettani izompumpát utánozza.

Ez a nyirokmasszázs elve és a vákuummasszázs lényege.

Ennek során a bőrt felszívjuk és finoman levezetjük a felgyülemlett folyadékot.

A vákuummasszázs további előnye, hogy ezzel a módszerrel a zsírpárnák is felszámolhatók, mégpedig a zsírsejtek anyagcseréjének aktivizálásával.

Az eredmény a bőr felszínének kipirosodása és felmelegedése a vérkeringés fokozódása és a megemelkedett oxigénfelvétel, amely a fokozott égési folyamat jele.

 

Tehát a vákuummasszázs során lehetségessé válik, hogy a zsírpárnák ürítése és a salakanyagok elszállítása egy kezelésen belül történjen. Vagyis 2 az 1-ben: ürítés+elszállítás.

A vákuummasszázs további előnye, hogy segítségével a felső comb lovagló szindrómája is kiválóan kezelhető. Ez egy fantasztikus dolog, hiszen ebben az esetben betokosodott zsírsejtekről van szó, melyek az egyéb szövetektől egy membránnal (hártyával) csoportosan elkülönülnek. A vákuummasszázs speciális technikájával a membrán áteresztővé válik és a bennük lévő salakanyagok kiürülnek és elvezetődnek.

A vákuumozás során tehát 3 az 1-ben kezelés történik. A zsírsejtek ürítése, a salakanyagok elszállítása és a kötőszövet tömörítése, feszesítése. Ez a zseniális eljárás a kötőszövet kezelésében a siker érdekében az arcon és a testen egyaránt kihagyhatatlan nagyágyú.

A test vákuumkezelését mindig kúrában érdemes végezni, legalább hetente kétszer, minimum 6 alkalommal.

A kezelés menete:

Az első kezelés előtt, majd azt követően hetente egyszer érdemes egy bőrradírozást végezni.

 • 1.lépés - Nyirokmasszázs: a nyirokcsomók és nyirokerek áteresztőképességének fokozása
 • 2.lépés - Aktiválás: a sejten belüli égés fokozása
 • 3.lépés - A bőr feszesítése: gyors mozdulatokkal a kötőszövet tömörítése
 • 4.lépés - Levezető nyirokmasszázs: a salakanyagok elszállítása

A kezelés során a fokozott sejtaktivitás következményeként fokozott bőrpír és a bőrfelület hőmérsékletének emelkedése lép fel.

Vendégünk figyelmét mindig felhívjuk arra, hogy a kúra során bőséges folyadékbevitel szükséges (2-3 liter) naponta. Ellenkező esetben nem garantálható az optimális kezelési eredmény.

A kúra során ügyelni kell a megfelelő otthoni bőrápolásra, megfelelő testápoló készítmények használatával.

A kúrát követően 6 hetenként érdemes újabb kezelést elvégezni, a kezelési eredmények megtartása érdekében.

Nem javasolt:

 • - Gyulladások esetén (trombophlebitis)
 • - Tisztázatlan bőrelváltozások esetén
 • - Nedvező dermatózis esetén
 • - Fájdalmak esetén (érgörcsök)
 • - Terhesség esetén a törzs és a hasfal kezelését mellőzzük

Javasolt:

 • - Cellulit és zsírpárnák esetében
 • - Laza kötőszövet esetében
 • - Striák esetében
 • - Duzzanatok eloszlatására
 • - Regeneráció céljából
 • - A menstruációra a vákuummasszázs kedvező hatású

 

Rendszeresen járok teljes testvákuumra, havi 2 alkalommal. A bőröm sima, rugalmas, narancsbőröm nincs. A kezelésnek köszönhetően ma már képes vagyok 2 liter vizet meginni naponta.

Ágnes, 50 éves

Ízelítő kezeléseinkből

Hatékony eljárás a gyulladt, aknés bőrök kezelésére, nőknek, férfiaknak egyaránt, már serdülő korban is!

Az akne kezelése összetett feladat, az eredmény sokszor nem kielégítő, hiszen a genetikai és hormonális okokat külsőleg nagyon nehéz befolyásolni, belsőleg kezelni viszont veszélyes lehet.

Ezért egyre népszerűbb módszer a sikeres REJUVI® akne kezelés, melynek során az anti-androgén összetevők koncentrációja elnyomja a hormonok bőrre gyakorolt negatív hatását.

 

Ízelítő kezeléseinkből

A HYAMATRIX® Biobőr kimagaslóan feltűnő esztétikai élményt nyújt, nem csupán harcol az életkorral járó bőrelváltozásokkal, hanem leállítja az öregedési folyamatokat és képes csökkenteni a bőr biológiai korát.