Különlegességek

 

 

BS-VA300 rádiófrekvenciás érkezelés - ÚJ

A tágult hajszálerek, több más érelváltozással együtt, állandó problémaként jelentkeznek a nők és a férfiak nagy százalékánál. A kutatások szerint a dolgozó nők 60%-a szenved egyik vagy másik bőr alatti ér-elváltozástól, 71%-uk változó korban van. A 20 és 70 év közötti férfi és női páciensek esetében legalább 55% panaszkodik a hajszálértágulat megjelenése miatt különböző, esztétikailag fontos felületeken és szeretnék őket eltüntetni.

 

 

HYAMATRIX – A Hyaluronplasztika

A HYAMATRIX-Hyaluronplasztika a jelenleg ismert leghatékonyabb szúrás nélküli eljárás a ránctalanítás és a bőrfiatalítás területén.

 

 

 

ÚJDONSÁG! Hatékony anti-androgén akne kezelés

Hatékony eljárás a gyulladt, aknés bőrök kezelésére, nőknek, férfiaknak egyaránt, már serdülő korban is!

Mi az akne? – az akne alatt a faggyúmirigyeket, a szőrtóüszőket, és a környező szöveteket érintő elváltozások egy csoportját értjük.

 

 

Kavitáció, az ultrahangos zsírbontás
Sok embernek jelent problémát a test egyes területein felhalmozódott lefogyhatalan zsírpárna. Hiába sportolnak, változtatják meg életvitelüket, nem sikerül elérni ezeknek a területeknek a karcsúsítását. Nőknél különösen gyakori a probléma, pedig nyáron mindannyian szeretnénk a legjobb formánkat mutatni a fürdőruhánkban is. Ekkor jön segítségünkre ez a forradalmian új alakformáló technika, a KAVITÁCIÓ!

 

 

 

 

MEZOPEN – A Dermaroller továbbfejlesztett, gépiesített változata
A bőrfiatalítás területén a leginnovatívabb eszköz hazánkban. A tűs mezoterápia vagy a dermaroller kezelésekhez képest az újonnan kifejlesztett technológia előnye, hogy tökéletes pontossággal képes a bőrfelület változatosságát lekövetni. A keskeny fejnek köszönhetően így korábban elképzelhetetlen precizitással lehet kezelni az arc különböző területeit.Botox előkészítés és utókezelés

Botox előkészítés és utókezelés

A BOTOX nem a ráncokat tölti fel, nem a bőr állapotát javítja, hanem a mimikai izmok ellazításával lágyítja az arc optikai képét. Emiatt például az ápolatlan, öregedő, vagy pigmentfoltos, vízhiányos bőr a BOTOX kezelés után ugyanúgy elárulja a korunkat!Mezobotox

Mezobotox – hatékony fiatalítás arcplasztika nélkül!

A mezobotox a legújabb technika az arc fiatalítására és a finom ráncok kisimítására. Ezzel az eljárással az Argireline hatóanyagot  a bőr legfelsőbb rétegeibe juttatjuk, érintetlenül hagyva a bőr alatti  izomréteget. Használhatjuk ezt a technikát az arc különböző területein a finom ráncok kisimítására vagy az egész arcot kezelve egy minilifting hatást érhetünk el.  E kezelést kombinálhatjuk az orvosok által használt botox kezeléssel, hogy a mély homlokráncoktól és a szarkalábaktól is megszabaduljunk. A hatás kb. 2-3 hónapig tart. A beavatkozás nem fájdalmas és akár ebédidőben is elvégezhető.

Milyen problémák megoldására alkalmas a mezobotox kezelés?
A kezelés során a vékony ráncok kisimulnak,  a bőr felszíne simább,struktúrája kiegyensúlyozottabb lesz. 

Melyik területekre javasoljuk a mezobotox kezelést?
• a homlok vízszintes ráncai
• szem körüli ráncok
• orr-ajak barázda
• a nyak vízszintes ráncai
• dekoltázs


Coverderm a láthatatlan alapozó

Coverderm a "láthatatlan alapozó"

A Stílus Kozmetika egy csodálatos termékk

el, a Coverderm „ láthatatlan” alapozó családdal bővíti palettáját 2010 – ben. A cég egyedülálló termékválasztékot kínál a szépségpiacon jelenlevő számtalan alapozó között.
Kristály Kollagén Gélmaszk

Természetes kollagénnel, hyaluronnal és hidratáló faktorokkal védelmet nyújt a ráncok kialakulása ellen és biztosítja a bőr számára a természetes ásványi anyagokat, nyomelemeket. Aktív összetevője a hyaluron, amely megköti a nedvességet és tárolja a kötőszövetben. Kisimítja a bőrt és feszessé teszi azt. A Kollagén Gélmaszk minden bőrtípusra alkalmazható és ajánlott.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ízelítő kezeléseinkből

 

 

A tűs mezoterápia vagy a dermaroller kezeléshez képest az újonnan kifejlesztett technológia előnye, hogy tökéletes pontossággal képes a bőrfelület változatosságát lekövetni.

Ízelítő kezeléseinkből

Forrás: www.dermapen.com

A Mezopen magában foglalja a derma-roller összes jótékony hatását, azonban segítségével a kezelést sokkal pontosabban, célzottabban, vagyis tökéletesebben végezhetjük. A több hónap alatt elvégzett kezeléseink eredményei alapján kifejezetten ajánljuk a mezoterápia megmodernebb változatát!