Botox előkészítés és utókezelés

 

 

Botox előkészítés és utókezelés

A BOTOX nem a ráncokat tölti fel, nem a bőr állapotát javítja, hanem a mimikai izmok ellazításával lágyítja az arc optikai képét. Emiatt például az ápolatlan, öregedő, vagy pigmentfoltos, vízhiányos bőr a BOTOX kezelés után ugyanúgy elárulja a korunkat!sgdfgd

Botox kezelés előtt

Az orvosi és kozmetikai kezelés kombinációjával érhető el valóban látványos eredmény.

Bőrének megfelelő kozmetikai előkészítésével jelentősen növelheti a Botox injekció hatását. Hatásuk miatt a vákuummasszázs, a mikrodermabrázió és a hámlasztás egy másik nagyon fontos előnnyel is bírnak: megindítják a bőr tisztulását, fiatalodását. Felgyorsul a bőr anyagcseréje, javul a vér- és nyirokkeringés, a sejtek oxigén ellátása és egészségesebbé válik a hámréteg. Ezek a kezelések előkészítik a bőrt a szakorvosi beavatkozásra.

Botox kezelés után
A botox kezelés után a bőr intenzív táplálása, tonizálása, az arcizomzat lazítása, valamint a rugalmasság fokozása válik kulcsfontosságúvá annak érdekében, hogy a fiatalos kinézet minél tovább megmaradjon. Előtérbe kerül az IPL kezelés az intenzív hidratálást biztosító ultrahangos kezelés, valamint a derma-roller, ami a bőr bőséges táplálását teszi lehetővé.

A fenti kezelések csupán ízelítők abból a széles szakmai és technológiai tárházból, mely alkalmas arra, hogy erősítse, fokozza a BOTOX hatását. Segítségükkel a legösszetettebb problémákra, igényekre gyors és látványos válasz adható, így az orvosi és kozmetikai kezelések kombinációjának köszönhetően Ön sokáig élvezheti a ránctalanság és az üde bőr nyújtotta magabiztos érzést!

Ízelítő kezeléseinkből

A HYAMATRIX® Biobőr kimagaslóan feltűnő esztétikai élményt nyújt, nem csupán harcol az életkorral járó bőrelváltozásokkal, hanem leállítja az öregedési folyamatokat és képes csökkenteni a bőr biológiai korát.

Ízelítő kezeléseinkből

Forrás: www.dermapen.com

A Mezopen magában foglalja a derma-roller összes jótékony hatását, azonban segítségével a kezelést sokkal pontosabban, célzottabban, vagyis tökéletesebben végezhetjük. A több hónap alatt elvégzett kezeléseink eredményei alapján kifejezetten ajánljuk a mezoterápia megmodernebb változatát!