Kavitáció, az ultrahangos zsírbontás

 

 

Testkezelő szezonjának legkedveltebb kezelése!

Kavitáció

Sok embernek jelent problémát a test egyes területein felhalmozódott lefogyhatalan zsírpárna.
Hiába sportolnak, változtatják meg életvitelüket nem sikerül elérni ezeknek a területeknek a karcsúsítását.
Nőknél különösen gyakori ez a probléma, pedig nyáron mindannyian szeretnénk fürdőruhát, bikinit felvenni a strandra.

Ekkor jön segítségünkre ez a forradalmian új alakformáló technika, a KAVITÁCIÓ.

A kavitáció egy zsírbontó ultrahangkezelés, melynek során egy fizikai jelenség megy végbe, amely akkor következik be, ha egy anyag folyadék fázisból gáz fázisba megy át.

A kavitációs ultrahang kezelés egyedülálló módon képes a zsírsejtek bontásának előidézésére. A zsírok buborékosodnak a kavitációs hanghullámok terjedésének hatására, a zsírsejtekben megnövekedett nyomás következtében pedig szétrobbannak. Ezzel segítik elő a zsír távozását, mely a nyirokrendszer segítségével a vizelettel ürül ki a szervezetből.

A kezelés során fontos betartani a következőket a maximális eredmény eléréséhez:

 • - A kezelést követő 3 napban cukrot, szénhidrátot nem szabad fogyasztani!
 • - Napi 3-4 liter folyadék bevitele szükséges!
 • - A kezelés ideje alatt végezzünk napi 30 perc testmozgást!
 • - A kavitációs kezelések között 5-7 napot érdemes kihagyni, hogy a szervezetnek legyen ideje a felszabadult salakanyagok kiürítésére!
 • - A kezelést követően (akár a kezelésbe beépítve), de legalább pár nap múlva szükséges elvégezni egy nyirokkeringést fokozó eljárást (pl.nyirokmasszázs, Body wrapping)
 • - Keringést javító otthoni ápolók használata ajánlott!
 • - Súlyfelesleg esetén diéta szükséges
A kavitáció hatása:
 • - Tartós zsírbontó hatás
 • - Intenziv cellulitterápia
 • - Feszes, rugalmas bőr

Kezelési javaslatunk:

 • - Gyakoriság: hetente 1X + 1 alkalom egyéb cellulit-terápia (például nyirokmasszázs, Body Wrapping, vákummasszázs, testmasszázs)
 • - Kúra: 6-10 alkalom

Eredményesség

A három éve végzett kezelések során szerzett gyakorlati tapasztalat alapján bátran mondhatom, hogy az utóbbi évek legeredményesebb testkezelési eljárása a kavitáció, mind a helyi fogyasztásban, mind a cellulitterápiában.

Fontos

Azonban ez a kiemelkedő eredmény csak akkor érhető el, ha a kavitációs kezelést minden esetben kiegészítjük a kötőszövet állapotának megfelelő nyirokkeringést fokozó eljárással!

Ízelítő kezeléseinkből

1. IPL – a villanófényes technológia

A kezelés során nagyenergiájú fénnyalábot juttatunk a bőr alsó rétegébe, ahol hőenergiává alakulva roncsolja a hajhagymák fehérjéit, radikálisan csökkentve ezzel a szőrnövekedést.

2. Coverderm – a  "láthatatlan" alapozó

A Stílus Kozmetika egy csodálatos termékkel, a Coverderm “láthatatlan” alapozó családdal bővíti palettáját 2010-ben. Új professzionális alapozási technika arcra és testre egyaránt. A cég egyedülálló termékválasztékot kínál a szépségpiacon jelenlevő számtalan alapozó között.

 

Ízelítő kezeléseinkből

A HYAMATRIX® Biobőr kimagaslóan feltűnő esztétikai élményt nyújt, nem csupán harcol az életkorral járó bőrelváltozásokkal, hanem leállítja az öregedési folyamatokat és képes csökkenteni a bőr biológiai korát.