Lilla válaszol

 

 

Czintosné Végh Lilla

1. Kérdés: „Szeretném kipróbálni a derma-rolleres kezelést, de félek, hogy esetleg fájdalmas. Igaz ez?”

Lilla válasza: Bátran próbálja ki a kezelést, mert egyáltalán nem fájdalmas! Egy speciális krémmel érzéstelenítjük a kérdéses területet, így semmit nem fog érezni a kezelés alatt. Hatása viszont fantasztikusan látványos! Ami nagyon fontos, hogy megfelelően képzett kozmetikus szakember végezze a kezelést!"

2. Kérdés: "Közvetlenül a derma-roller kezelés után tudok-e emberek közé menni, vagy szükséges pár napot otthon maradnom?"

Lilla válasza: „A kezelés után a bőr kissé kipirul, mi úgy mondjuk, hogy napsütötté válik. Ezt mi egy speciális eljárással visszanyugtatjuk, így nyugodtan folytathatja mindennapi tevékenységét. Ajánlott betartani az otthoni bőrápolási tanácsokat a gyorsabb regenerálódás miatt.”

3. Kérdés: „Megközelítően hány alkalom szükséges az SPM arcvákuum kezelésből, hogy elmúljanak a pattanásaim?”

Lilla válasza: „A kérdés feltevése úgy helyesebb, hogy: milyen gyakran szükséges az SMP vákuum kezelés? A nagyon problémás bőr hatékony kezelésének a titka a rendszeres kezelés és később az elért eredmények megtartása időnkénti utókezeléssel. Aknés, gyulladt bőrállapotnál érdemes a kezelést hetente legalább kétszer elvégezni, kb. 6 alkalommal, ugyanis ekkor már egyértelműen látszik a különbség és sokkal egészségesebb, tisztább lesz a bőr. Később az alkalmakat heti egyszer folytatni ajánlott, 4 héten keresztül. Utána már lehet ritkítani a kezelések számát, mert ekkorra már elérjük, hogy a gyulladások lehúzódnak, csökken az ún. faggyúdugaszok, melyek megvastagodott szaruréteg miatti elzáródások, mitesszerek.”

4. Kérdés: A terhesség utáni pigmentfoltok mivel tüntethetők el?"

Lilla válasza: Erre az esztétikai problémára többféle kezelést is tudok javasolni, úgymint: kémiai hámlasztás, dermarollerrel végzett kezelés, valamint az elekroporézis. Ezeknek az orvoskozmetikai eljárásoknak a kiválasztása mindig függ a bőr típusától, állapotától a fennálló probléma kialakulásának idejétől.”

5. Kérdés: Miért szükséges a botox-kezelés utáni rendszeres bőrápolás?"

Lilla válasza: A botox kezelést követően sokszor elfelejtik a páciensek, hogy a bőr intenzív táplálása, tonizálása, az arcizomzat lazítása, valamint a rugalmasság fokozása kulcsfontosságú annak érdekében, hogy a fiatalos kinézetüket minél tovább élvezhessék. Orvosilag bizonyított, hogy a botox kúrák után alkalmazott kiegészítő kozmetikai kezelések hosszabbítják és erősítik a botox hatását, csökkentik a kúrák gyakoriságát. Tehát a botox hatásának meghosszabbítása érdekében ajánlatos a rendszeres utókezelés.”

 

Önnek is van kérdése? Írjon Lillának: This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.


A dermarollerrel végzett kezelés után a terhességem alatt kialakult pigmentfoltjaim először elhalványodtak, majd 5 kezelés után szinte teljesen elmúltak.

Ági, 25 éves

Ízelítő kezeléseinkből

Forrás: www.dermapen.com

A Mezopen magában foglalja a derma-roller összes jótékony hatását, azonban segítségével a kezelést sokkal pontosabban, célzottabban, vagyis tökéletesebben végezhetjük. A több hónap alatt elvégzett kezeléseink eredményei alapján kifejezetten ajánljuk a mezoterápia megmodernebb változatát!

 

Ízelítő kezeléseinkből

A HYAMATRIX® Biobőr kimagaslóan feltűnő esztétikai élményt nyújt, nem csupán harcol az életkorral járó bőrelváltozásokkal, hanem leállítja az öregedési folyamatokat és képes csökkenteni a bőr biológiai korát.