Termékek

 

 

Szakmai meggyőződésünk és sokéves tapasztalat alapján választjuk ki azokat a termékeket, melyeket kezeléseink során alkalmazunk, illetve melyeket bátran ajánlunk vendégeinknek is otthoni ápolásra. A termékek hatóanyagait, hatását minden esetben elmagyarázzuk, majd útravalóul tanáccsal látjuk el a vendéget a helyes használatot illetően A Stílus Kozmetika kecskeméti szalonjában minden általunk használt termék és termékcsalád megvásárolható.

 

A HYAMATRIX kozmetikai készítményei kizárólag a legjobb minőségű és gondosan ellenőrzött alapanyagokból készülnek, illetve többlépcsős ellenőrzésen esnek át. A különleges technológia és a modern berendezések biztosítják az eredeti összetevőkre kifejtett minimális hatást és azok hasznos tulajdonságainak megőrzését.

 

Dermacell Swiss

Professzionális termékcsalád a ránckezeléshez, feszesítéshez. Szabadalmazott összetételű, nemes kollagént tartalmazó, rendkívüli hatású készítmények, melyek használatával újra feszessé válnak a kontúrok. Karra, combra és mellre is ajánlott!

 

Bioline

A Bioline kozmetikumok levédett, innovációs eljárásával különböző bőrállapotnak megfelelően rendelkezésre állnak az alap ápolószerek mellett a különleges kozmetikumok egy intenzív kozmetikai kezeléshez. Ezekkel a termékekkel végzett kezelések a kozmetika jövőjének irányadói, köszönhetően a termékek előálllítása során alkalmazott nanotechnológiának, mely egyedülálló hatákonyságot biztosít a használatuk során.

 

Gerard's
Professzionális testápolás - nem csak az arc, hanem az egész test is állandó ápolást igényel. A Gerard's testápolási készítményei hatékonyan és természetesen elégítik ki ezeket az igényeket, és mindennapos otthoni használatuk fokozza a professzionális kozmetikai kezelések hatását. PARABÉ MENTES - a legérzékenyebb bőr által is jól tolerálható!

 

Coverderm
A Stílus Kozmetika egy csodálatos termékkel, a Coverderm „ láthatatlan” alapozó családdal bővíti palettáját. A cég egyedülálló termékválasztékot kínál a szépségpiacon jelenlevő számtalan alapozó között.

 

Ízelítő kezeléseinkből

Forrás: www.dermapen.com

A Mezopen magában foglalja a derma-roller összes jótékony hatását, azonban segítségével a kezelést sokkal pontosabban, célzottabban, vagyis tökéletesebben végezhetjük. A több hónap alatt elvégzett kezeléseink eredményei alapján kifejezetten ajánljuk a mezoterápia megmodernebb változatát!

 

Ízelítő kezeléseinkből

1. IPL – a villanófényes technológia

A kezelés során nagyenergiájú fénnyalábot juttatunk a bőr alsó rétegébe, ahol hőenergiává alakulva roncsolja a hajhagymák fehérjéit, radikálisan csökkentve ezzel a szőrnövekedést.

2. Coverderm – a  "láthatatlan" alapozó

A Stílus Kozmetika egy csodálatos termékkel, a Coverderm “láthatatlan” alapozó családdal bővíti palettáját 2010-ben. Új professzionális alapozási technika arcra és testre egyaránt. A cég egyedülálló termékválasztékot kínál a szépségpiacon jelenlevő számtalan alapozó között.